Reserveren

Reserveren kunt u doen door te bellen naar 0251-200964. Bij vragen m.b.t. groepen en partijen kunt u mailen naar info@eetcafemeestersenjuffen.nl.

Wij raden u aan bij het willen maken van een reservering voor dezelfde dag of de dag ervoor telefonisch contact op te nemen met 0251 200964.

6 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner! Dinsdag t/m zondag vanaf 11:30uur!

Heeft u een allergie of intolerantie? Meld dit vooraf bij u gastheer/gastvrouw.

Voor een diner van 14 personen of meer, werken wij met een keuzemenu, om het voor de keuken haalbaar te maken alle borden gelijk tijdig op tafel te krijgen.
U mag dit keuzemenu zelf samen stellen.
U mag van onze dinerkaart ( te vinden op deze website ) 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten kiezen.
Hier maken wij kleine menukaartjes van die op tafel komen te liggen, uw gasten kunnen hier op de avond zelf dan een keuze uit maken.
Gasten zijn niet verplicht alle 3 de gangen te nuttigen, als er bijvoorbeeld liever koffie/thee gewenst is i.p.v een dessert is dat ook mogelijk. Er is geen vaste menuprijs, u betaald voor wat daadwerkelijk besteld is.

Als er kinderen bij het gezelschap aanwezig zijn, is het mogelijk voor hun gewoon frites met een kroket, frikandel, kaassouffle of kipnuggets te bestellen.
Graag ontvangen wij na reserveren, uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de gereserveerde datum de keuze voor het menu.

Voor een lunch van 14 personen of meer, werken wij met een keuzemenu, om het voor de keuken haalbaar te maken alle borden gelijk tijdig op tafel te krijgen.
U mag dit keuzemenu zelf samen stellen.
U mag van onze lunchkaart ( te vinden op onze website www.eetcafemeestersenjuffen.nl ) 5 broodjes uitkiezen.
Hier maken wij kleine menukaartjes van die op tafel komen te liggen, uw gasten kunnen hier op de dag zelf dan een keuze uit maken.
Graag ontvangen wij na reserveren, uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de gereserveerde datum de keuze voor het menu.