Dinerkaart 17:00 t/m 21:30uur
Voorgerechten |
|
Uiensoep, met een kaasbroodje | € 6,50 |
Mosterdsoep, met gerookte zalm | € 6,50 |
Soep van de Juf, wisselende soep | € 6,50 |
Proeverij van kroketjes, oude kaas, tomaat-mozzarella en geitenkaas (V) | € 7,- |
Carpaccio, met pijnboompitten, pesto, balsamico-mayonaise, rode ui en oude kaas | € 12,- |
Champignons, gebakken met spekjes en bosui in kruidenboter | € 9,- |
Zalmrolletjes, met komkommer en frisse kruidenroomkaas geserveerd met een krokantje van pastinaak | € 12,50 |
Gamba's, gepeld en gebakken in pittige knoflookolie | € 10,- |
Flammkuchen met geitenkaas, met vijgen-compote, appel en walnoten | € 12,- |
Schoolplein, Parmaham met brie, tomaat-mozzarella kroketje en carpaccio | € 14,50 |
Visklasje, gerookte zalm, gamba's en een mosterdsoepje | € 14,- |
Hoofdgerechten |
|
*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade | |
Spare Ribs, licht pittig gemarineerd, geserveerd met knoflooksaus en koolsalade | € 21,50 |
Saté van de haas, 2 spiesen met satésaus, geserveerd met kroepoek en coleslaw | € 19,50 |
Flat iron steak, met pepersaus of kruidenboter | € 25,- |
Lamskebab, van Redifine meat, met flatbread, tomatencouscous-salade en een fris yoghurtsausje (V) | € 22,- |
Varkenshaas, gegratineerd met brie en champignonsaus | € 22,- |
Tagliatelle met truffelroom, met walnoten, rucola en paddenstoelen (V) | € 18,50 |
Rode Curry, met kippendijen, knapperige groenten en kokosrijst | € 19,- |
Zeebaarsfilet, met zongedroogde tomaten-risotto, groene asperges en een citroen-beurre blanc | € 22,50 |
Kabeljauw, met crispy laagje van oude kaas en kruiden met mosterdroomsaus | € 22,- |
Burgers | |
Meesterlijke burger, belegd met tomaat, bacon en ui, geserveerd met frites en sla | € 18,50 |
Italian Burger, belegd met mozzarella, Parmaham en tomaat, geserveerd met pesto-mayonaise | € 19,- |
Beyond Meat burger,gegratineerd met brie geserveerd met gekarameliseerde ui, tomaat en chili-mayonaise | € 18,75 |
Maaltijdsalades geserveerd met frites of brood |
|
Carpaccio, met pijnboompitten, pesto, balsamico-mayonaise, rode ui en oude kaas | € 18,75 |
Vis, gerookte zalm, gebakken gamba's en chili-mayonaise | € 19,- |
Geitenkaas(V), met groene asperges, honing en walnoten | € 17,75 |
Teriyaki Kip, met sappige kippendijen en groenten gewokt in teriyakisaus | € 18,50 |
Voor de leerlingen |
|
klein soepje naar keuze, uiensoep, kerrie/kokossoep of soep v/d juf | € 3,50 |
Brood met aïoli | € 4,75 |
Patat met frikandel, kroket, kaassoufflé, kipnuggets, 1 stokje saté van de haas of spare-ribs | € 8,-/€ 14,50 |